Glen Wood, head of sales bij de Japanse bank Mitsubishi UFJ, stelde een vraag waarop het antwoord van doorslaggevend belang kan zijn: Is er eindelijk een nieuw tijdperk voor Japan aangebroken?. Van Wood krijgt Abe alleszins het voordeel van de twijfel.

Er is in Japan iets fundamenteels veranderd, na enkele decennia lijkt het land van de rijzende zon akkoord te gaan met ingrijpende wijzigingen. Het kan deze mentaliteitsverandering zijn die iets losmaakt. Volgens Wood zit dit gegeven nog niet volledig in de markten verrekend.

Glen Wood, head of sales bij de Japanse bank Mitsubishi UFJ, stelde een vraag waarop het antwoord van doorslaggevend belang kan zijn: Is er eindelijk een nieuw tijdperk voor Japan aangebroken?. Van Wood krijgt Abe alleszins het voordeel van de twijfel. Er is in Japan iets fundamenteels veranderd, na enkele decennia lijkt het land van de rijzende zon akkoord te gaan met ingrijpende wijzigingen. Het kan deze mentaliteitsverandering zijn die iets losmaakt. Volgens Wood zit dit gegeven nog niet volledig in de markten verrekend.