Jon Najarian, mede-oprichter van OptionMonster.com, wijst er op dat de goudprijs akelig dicht in de buurt is gekomen van de technische steunlijn op lange termijn. Die lange termijn ligt op 1470 dollar en daaronder kan het neerwaartse potentieel nog groot zijn.

Najarian vraagt zich daarnaast of er een verband zou kunnen zijn tussen het bloedbad dat zich bij Bitcoin voltrok en de koersval bij het goud. Volgens Najarian heeft het Bitcoin-verhaal aangetoond dat er momenteel geen alternatieven voor valuta's voorhanden zijn, ook goud niet.

Jon Najarian, mede-oprichter van OptionMonster.com, wijst er op dat de goudprijs akelig dicht in de buurt is gekomen van de technische steunlijn op lange termijn. Die lange termijn ligt op 1470 dollar en daaronder kan het neerwaartse potentieel nog groot zijn. Najarian vraagt zich daarnaast of er een verband zou kunnen zijn tussen het bloedbad dat zich bij Bitcoin voltrok en de koersval bij het goud. Volgens Najarian heeft het Bitcoin-verhaal aangetoond dat er momenteel geen alternatieven voor valuta's voorhanden zijn, ook goud niet.