De analisten zijn het er niet over eens of de beurskoersen zich momenteel al dan niet op gevaarlijk hoge niveaus bevinden. Naargelang van de manier van waarderen wordt de Amerikaanse beurs momenteel relatief goedkoop dan wel overgewaardeerd ingeschat.

Toch zijn er steeds meer analisten die waarschuwen voor een correctie die in de lucht zou kunnen hangen. Vandaag waarschuwde Henry Blodget van Yahoo Finance dat de koersen op de beurs van Wall Street over een periode van twee jaar met 50% zouden kunnen crashen.

De analisten zijn het er niet over eens of de beurskoersen zich momenteel al dan niet op gevaarlijk hoge niveaus bevinden. Naargelang van de manier van waarderen wordt de Amerikaanse beurs momenteel relatief goedkoop dan wel overgewaardeerd ingeschat. Toch zijn er steeds meer analisten die waarschuwen voor een correctie die in de lucht zou kunnen hangen. Vandaag waarschuwde Henry Blodget van Yahoo Finance dat de koersen op de beurs van Wall Street over een periode van twee jaar met 50% zouden kunnen crashen.