De bank ging nog een stapje verder door te waarschuwen dat deze zeepbellen kunnen leiden tot een grote financiële crisis die waarschijnlijk die van 2008 zonder veel problemen het nakijken zal geven. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens we ons weer in crisis modus zullen bevinden.

De boodschap van de BIS hield toch enkele raadsels in. Is er dan toch iets wat we niet mogen weten, iets dat de centrale banken zorgvuldig voor ons verborgen houden? Of zullen ze het juiste moment afwachten om de schuld voor wat er fout is gelopen in andermans schoenen te duwen?

De bank ging nog een stapje verder door te waarschuwen dat deze zeepbellen kunnen leiden tot een grote financiële crisis die waarschijnlijk die van 2008 zonder veel problemen het nakijken zal geven. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens we ons weer in crisis modus zullen bevinden. De boodschap van de BIS hield toch enkele raadsels in. Is er dan toch iets wat we niet mogen weten, iets dat de centrale banken zorgvuldig voor ons verborgen houden? Of zullen ze het juiste moment afwachten om de schuld voor wat er fout is gelopen in andermans schoenen te duwen?