Is een crash van het financieel systeem onvermijdelijk geworden? De schuldenspiraal zal zich inderdaad alsmaar verder voorplanten, op een bepaald moment zal iedereen zich realiseren dat die spiraal niet meer te stoppen is. Wat er dan te gebeuren staat, zal geen prettig ontwaken worden.

De situatie zal uiteindelijk zo prangend worden dat sociale onrust onvermijdelijk wordt, terwijl anderzijds de grootmachten elkaar opnieuw te vuur en te zwaard zullen bestrijden. Valt een dergelijk scenario nog te vermijden? Iedereen hoopt natuurlijk van wel, maar de kans is klein dat dit inderdaad het geval zal zijn.

Is een crash van het financieel systeem onvermijdelijk geworden? De schuldenspiraal zal zich inderdaad alsmaar verder voorplanten, op een bepaald moment zal iedereen zich realiseren dat die spiraal niet meer te stoppen is. Wat er dan te gebeuren staat, zal geen prettig ontwaken worden. De situatie zal uiteindelijk zo prangend worden dat sociale onrust onvermijdelijk wordt, terwijl anderzijds de grootmachten elkaar opnieuw te vuur en te zwaard zullen bestrijden. Valt een dergelijk scenario nog te vermijden? Iedereen hoopt natuurlijk van wel, maar de kans is klein dat dit inderdaad het geval zal zijn.