Met het aflopen van het belastingkrediet is een ondersteunende maatregel weggevallen, waardoor de verkopen al zijn gedaald. Nu kan het de beurt aan de prijzen zijn.

Die hebben tot dusver goed standgehouden. De CoreLogic's Home Price Index toont aan dat de woningprijzen in juli stabiel waren, dit terwijl de transactievolumes een dalende trend vertoonde.

Het was de eerste keer in vijf maanden dat er op jaarbasis geen stijging werd opgetekend. Trulia.com vraagt zich af of de double dip op de Amerikaanse vastgoedmarkt is begonnen.

In juni stegen de prijzen nog met gemiddeld 2,40%. In 36 staten daalden de prijzen in november. Dat was tweemaal het aantal van mei en het hoogste aantal sinds november. Op dat moment waren de prijzen nog aan het dalen.

Met het aflopen van het belastingkrediet is een ondersteunende maatregel weggevallen, waardoor de verkopen al zijn gedaald. Nu kan het de beurt aan de prijzen zijn. Die hebben tot dusver goed standgehouden. De CoreLogic's Home Price Index toont aan dat de woningprijzen in juli stabiel waren, dit terwijl de transactievolumes een dalende trend vertoonde. Het was de eerste keer in vijf maanden dat er op jaarbasis geen stijging werd opgetekend. Trulia.com vraagt zich af of de double dip op de Amerikaanse vastgoedmarkt is begonnen. In juni stegen de prijzen nog met gemiddeld 2,40%. In 36 staten daalden de prijzen in november. Dat was tweemaal het aantal van mei en het hoogste aantal sinds november. Op dat moment waren de prijzen nog aan het dalen.