Tot dusver heeft de dollarkoers zich min of meer weten te handhaven, hoewel ze ten opzichte van de euro toch duidelijk terrein heeft moeten prijsgeven. Tyler Durden van Zero Hedge vraagt zich echter af of in de vorm van de shutdown de volgende stap is gezet naar de instorting van de dollar.

Het probleem van de shutdown wordt onderschat, want iedereen denkt dat het van korte duur zal blijken te zijn. Dat klopt waarschijnlijk wel maar volgens Durden is de kans groot dat de Amerikaanse economie met een nieuwe crisis dreigt te worden geconfronteerd.

Tot dusver heeft de dollarkoers zich min of meer weten te handhaven, hoewel ze ten opzichte van de euro toch duidelijk terrein heeft moeten prijsgeven. Tyler Durden van Zero Hedge vraagt zich echter af of in de vorm van de shutdown de volgende stap is gezet naar de instorting van de dollar. Het probleem van de shutdown wordt onderschat, want iedereen denkt dat het van korte duur zal blijken te zijn. Dat klopt waarschijnlijk wel maar volgens Durden is de kans groot dat de Amerikaanse economie met een nieuwe crisis dreigt te worden geconfronteerd.