De vastgoedprijzen hebben nog geen vaste voet onder de grond gevonden bleek gisteren. Maar bovendien zou er ook nog eens een nieuwe Robo-Signing crisis in de maak kunnen zijn.

De eerste fase van de Robo-Signing crisis brak vorige herfst uit, wanneer bleek dat sommige banken foreclosures automatisch hadden laten ondertekenen, zonder dat geval per geval werd onderzocht.

De volgende fase van de Robo-Signing crisis heeft betrekking op het Notice of Default proces, dat tot dusver buiten schot was gebleven. In deze procedure wordt de eigenaar ontwikkeld dat het foreclosure-proces is begonnen.

De vastgoedprijzen hebben nog geen vaste voet onder de grond gevonden bleek gisteren. Maar bovendien zou er ook nog eens een nieuwe Robo-Signing crisis in de maak kunnen zijn. De eerste fase van de Robo-Signing crisis brak vorige herfst uit, wanneer bleek dat sommige banken foreclosures automatisch hadden laten ondertekenen, zonder dat geval per geval werd onderzocht. De volgende fase van de Robo-Signing crisis heeft betrekking op het Notice of Default proces, dat tot dusver buiten schot was gebleven. In deze procedure wordt de eigenaar ontwikkeld dat het foreclosure-proces is begonnen.