Volgens Wiggin hebben de meeste mensen het nog niet in de gaten, maar de zeepbel die door de FED werd geblazen zal een enorme schade aanrichten. Is die grote zeepbel al aan het imploderen? Wiggin gelooft van wel, want de FED heeft inmiddels de beste krachten verschoten.

Maar de meeste mensen hebben nog niets in de gaten, zij leven gewoon door alsof er niets aan de hand is. Wiggin gelooft dat we aan de vooravond van een periode van gewelddadige protesten staan als er massale armoede zal ontstaan. Met dank aan Ben Bernanke, de man die verantwoordelijk mag gesteld worden voor het ontstaan van de zeepbel.

Volgens Wiggin hebben de meeste mensen het nog niet in de gaten, maar de zeepbel die door de FED werd geblazen zal een enorme schade aanrichten. Is die grote zeepbel al aan het imploderen? Wiggin gelooft van wel, want de FED heeft inmiddels de beste krachten verschoten. Maar de meeste mensen hebben nog niets in de gaten, zij leven gewoon door alsof er niets aan de hand is. Wiggin gelooft dat we aan de vooravond van een periode van gewelddadige protesten staan als er massale armoede zal ontstaan. Met dank aan Ben Bernanke, de man die verantwoordelijk mag gesteld worden voor het ontstaan van de zeepbel.