Ondernemers zouden nog snel een auto hebben gekocht omdat het fiscaal voordelig zou zijn. Dit behoort volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer tot de studeerkamerwijsheden.

Alleen slechte ondernemers kopen een auto enkel en alleen om fiscale reden. Er zullen er weinigen zijn die de auto vervolgens in de garage gaan zetten omdat ze geen werk hebben.

Blijkbaar is er wel duidelijk een komende vraag naar hun diensten. Het valt dan ook niet te verwachten dat de groei de komende tijd fors af gaat zwakken.

De koopbereidheid van de consument zal toenemen. Zeker als deze leest dat het plaatsen van zonnepanelen op zijn huis meer oplevert dan de rente op zijn spaargeld.

En dat zal niet alleen gelden voor zonnepanelen maar ook voor vele andere producten.

Spaartegoeden zullen ook niet meer zo snel worden aangewend om de hypotheekschuld af te lossen.

Ondernemers zouden nog snel een auto hebben gekocht omdat het fiscaal voordelig zou zijn. Dit behoort volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer tot de studeerkamerwijsheden. Alleen slechte ondernemers kopen een auto enkel en alleen om fiscale reden. Er zullen er weinigen zijn die de auto vervolgens in de garage gaan zetten omdat ze geen werk hebben. Blijkbaar is er wel duidelijk een komende vraag naar hun diensten. Het valt dan ook niet te verwachten dat de groei de komende tijd fors af gaat zwakken. De koopbereidheid van de consument zal toenemen. Zeker als deze leest dat het plaatsen van zonnepanelen op zijn huis meer oplevert dan de rente op zijn spaargeld. En dat zal niet alleen gelden voor zonnepanelen maar ook voor vele andere producten. Spaartegoeden zullen ook niet meer zo snel worden aangewend om de hypotheekschuld af te lossen.