Daarmee wordt natuurlijk bedoeld dat de overgang van een export- naar een consumptiegerichte economie verloopt zoals gepland. De bittere waarheid ziet er echter helemaal anders uit, de Chinese economie stevent namelijk op een totale instorting af.

Dat blijkt onder andere uit de cijfers van de Chinese export naar Hong Kong zoals die door de Chinese regering worden gepresenteerd, die er heel anders uitzien dan de cijfers die door Hong Kong worden getoond.

China spreekt van een andere manier van berekening, maar deze uitleg klinkt volslagen belachelijk. Statistieken blijven nu eenmaal statistieken.

Daarmee wordt natuurlijk bedoeld dat de overgang van een export- naar een consumptiegerichte economie verloopt zoals gepland. De bittere waarheid ziet er echter helemaal anders uit, de Chinese economie stevent namelijk op een totale instorting af. Dat blijkt onder andere uit de cijfers van de Chinese export naar Hong Kong zoals die door de Chinese regering worden gepresenteerd, die er heel anders uitzien dan de cijfers die door Hong Kong worden getoond. China spreekt van een andere manier van berekening, maar deze uitleg klinkt volslagen belachelijk. Statistieken blijven nu eenmaal statistieken.