Verschillende factoren wijzen in die richting. In Italië heeft de partij Il Popolo della Libertà van Silvio Berlusconi een streep in het zand getrokken: tot hier en niet verder. Wanner hun leider uit de senaat wordt gezet, zal de Partij van de Vrijheid de regering doen vallen.

De dreigende Italiaanse crisis gaat gepaard met een opflakkering van het crisisgevoelen in Griekenland. De Grieken hebben zich laten uitpersen als een citroen, maar dat heeft weinig of niets geholpen. De situatie wordt steeds nijpender, vroeg of laat kan de vlam in de pijp vliegen.

Verschillende factoren wijzen in die richting. In Italië heeft de partij Il Popolo della Libertà van Silvio Berlusconi een streep in het zand getrokken: tot hier en niet verder. Wanner hun leider uit de senaat wordt gezet, zal de Partij van de Vrijheid de regering doen vallen. De dreigende Italiaanse crisis gaat gepaard met een opflakkering van het crisisgevoelen in Griekenland. De Grieken hebben zich laten uitpersen als een citroen, maar dat heeft weinig of niets geholpen. De situatie wordt steeds nijpender, vroeg of laat kan de vlam in de pijp vliegen.