Fast trader Joe Terranova blijft positief en is van mening dat de huidige correctie nieuwe koopkansen biedt. Gisteren kocht hij onder andere aandelen van Potash en Freeport McMoRan.

Terranova gelooft anderzijds ook dat de olieprijs oververkocht is. Andere handelaren zien echter signalen dat er sprake is van een trendommekeer op de grondstoffenmarkten.

De CRB index, die 19 grondstoffen covert, is al in drie van de vier laatste sessies gedaald. Trader Steve Cortes is negatief geworden voor de commodities, hij is alvast short gegaan op het goud.

Fast trader Joe Terranova blijft positief en is van mening dat de huidige correctie nieuwe koopkansen biedt. Gisteren kocht hij onder andere aandelen van Potash en Freeport McMoRan. Terranova gelooft anderzijds ook dat de olieprijs oververkocht is. Andere handelaren zien echter signalen dat er sprake is van een trendommekeer op de grondstoffenmarkten. De CRB index, die 19 grondstoffen covert, is al in drie van de vier laatste sessies gedaald. Trader Steve Cortes is negatief geworden voor de commodities, hij is alvast short gegaan op het goud.