Zoals eerder aangekondigd, was de verwerving van Nyrstar van het bijkomende belang onderworpen aan de goedkeuring door de aandeelhouders van Ironbark.

De aandeelhoudersvergadering van Ironbark werd eerder vandaag gehouden in Perth, Australië.

Ironbark wil het bedrag dat werd geïnvesteerd gebruiken voor de financiering van het boorprogramma 2010 in de Citronen zink-loodafzetting in Noord-Groenland, een belangrijke stap in de richting van het voltooien van een haalbaarheidsstudie in verband met de potentiële ontwikkeling ervan.

Dhr. Roland Junck, Chief Executive Officer van Nyrstar, verklaarde: "Wij geloven dat de Citronen zink-loodafzetting wereldwijd een doorslaggevende rol kan gaan spelen als zinkmijn die waarschijnlijk in productie zal zijn op een moment waarop andere belangrijke mijnen uitgeput raken. Ze is goed geplaatst om onze Europese smelters aan te doen."

Zoals eerder aangekondigd, was de verwerving van Nyrstar van het bijkomende belang onderworpen aan de goedkeuring door de aandeelhouders van Ironbark. De aandeelhoudersvergadering van Ironbark werd eerder vandaag gehouden in Perth, Australië. Ironbark wil het bedrag dat werd geïnvesteerd gebruiken voor de financiering van het boorprogramma 2010 in de Citronen zink-loodafzetting in Noord-Groenland, een belangrijke stap in de richting van het voltooien van een haalbaarheidsstudie in verband met de potentiële ontwikkeling ervan. Dhr. Roland Junck, Chief Executive Officer van Nyrstar, verklaarde: "Wij geloven dat de Citronen zink-loodafzetting wereldwijd een doorslaggevende rol kan gaan spelen als zinkmijn die waarschijnlijk in productie zal zijn op een moment waarop andere belangrijke mijnen uitgeput raken. Ze is goed geplaatst om onze Europese smelters aan te doen."