Volgens Der Spiegel overweegt Iran om olie in de straat van Hormuz te pompen, kwestie van op die manier wraak te nemen voor de sancties die aan het land werden opgelegd.

Uiteindelijk zou het de bedoeling zijn om het olietransport door de straat tijdelijk stil te leggen. Het plan zou echter nog goedgekeurd moeten worden door de hoogste politieke en religieuze leiders.

Kwartaal update Quest Cleantech Fund

Uitspraken van de ECB zoals "de euro is onomkeerbaar" zorgden voor een verbetering van het sentiment op de beurzen, waarvan vooral Europese aandelen profiteerden.

Quest Cleantech Fund (A) verbetert de geannualiseerde performance sinds lancering tot 4,4% terwijl de referentie-index over die periode rode cijfers optekent.

Op drie jaar en sinds het begin van 2012 behoort Quest Cleantech Fund tot de allerbeste fondsen in de categorie "ecologie" (bron: Morningstar, 1ste op 293 fondsen voor 2012 YTD en 5de op 226 voor 3 jaar, toestand 31/8/2012).

Het sterkst presterende aandeel in de portefeuille in het derde kwartaal was Init, nadat het bedrijf twee orders won die samen bijna de jaaromzet bedragen. Ook Umicore, Faiveley, Nibe stegen sterk in het derde kwartaal.

De gemiddelde verwachte koerswinstverhouding van de aandelen in portefeuille bedraagt nauwelijks meer dan 12 op 30 september (op basis van consensuscijfers Factset).

Volgens Der Spiegel overweegt Iran om olie in de straat van Hormuz te pompen, kwestie van op die manier wraak te nemen voor de sancties die aan het land werden opgelegd. Uiteindelijk zou het de bedoeling zijn om het olietransport door de straat tijdelijk stil te leggen. Het plan zou echter nog goedgekeurd moeten worden door de hoogste politieke en religieuze leiders. Kwartaal update Quest Cleantech FundUitspraken van de ECB zoals "de euro is onomkeerbaar" zorgden voor een verbetering van het sentiment op de beurzen, waarvan vooral Europese aandelen profiteerden. Quest Cleantech Fund (A) verbetert de geannualiseerde performance sinds lancering tot 4,4% terwijl de referentie-index over die periode rode cijfers optekent. Op drie jaar en sinds het begin van 2012 behoort Quest Cleantech Fund tot de allerbeste fondsen in de categorie "ecologie" (bron: Morningstar, 1ste op 293 fondsen voor 2012 YTD en 5de op 226 voor 3 jaar, toestand 31/8/2012). Het sterkst presterende aandeel in de portefeuille in het derde kwartaal was Init, nadat het bedrijf twee orders won die samen bijna de jaaromzet bedragen. Ook Umicore, Faiveley, Nibe stegen sterk in het derde kwartaal. De gemiddelde verwachte koerswinstverhouding van de aandelen in portefeuille bedraagt nauwelijks meer dan 12 op 30 september (op basis van consensuscijfers Factset).