De escalatie zou in dat geval wel eens sneller dan verwacht kunnen gebeuren, want de spanning in de regio is zeker niet afgenomen. Israël heeft al laten weten niet onder de indruk te zijn van het afgesloten akkoord, het gevaar op een Israëlische aanval op de Iraanse atoominstallaties is nog steeds mogelijk.

Daarbij zouden de Israëli's wel eens hulp uit een onverwachte hoek kunnen krijgen, want ook de spanningen tussen Saoedi-Arabië en Iran lopen snel op. Wanneer de situatie in het Midden-Oosten opnieuw uit de hand loopt, zal dit zonder gevolgen blijven voor de olieprijs. Olie kan in een mum van tijd fors duurder worden.

De escalatie zou in dat geval wel eens sneller dan verwacht kunnen gebeuren, want de spanning in de regio is zeker niet afgenomen. Israël heeft al laten weten niet onder de indruk te zijn van het afgesloten akkoord, het gevaar op een Israëlische aanval op de Iraanse atoominstallaties is nog steeds mogelijk. Daarbij zouden de Israëli's wel eens hulp uit een onverwachte hoek kunnen krijgen, want ook de spanningen tussen Saoedi-Arabië en Iran lopen snel op. Wanneer de situatie in het Midden-Oosten opnieuw uit de hand loopt, zal dit zonder gevolgen blijven voor de olieprijs. Olie kan in een mum van tijd fors duurder worden.