Die stelt dat de Verenigde Staten al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog bestuurd worden door een buitenlandse spionagedienst. Het rapport van FARS News Agency werd afgedrukt in de krant Al Arabiya, compleet met de zogezegde bewijzen van het buitenaards karakter van de huidige Amerikaanse regering.

Daarbij werd onder andere verwezen naar de onthullingen gedaan door Edward Snowden die een Federal Security Service (FSB) rapport op de kop wist te pikken. Dat er aliens in het spel zijn, werd volgens FARS ook bevestigd door de Canadese ex-minister van Defensie Paul Hellyer, die echter van niets blijkt te weten.

Die stelt dat de Verenigde Staten al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog bestuurd worden door een buitenlandse spionagedienst. Het rapport van FARS News Agency werd afgedrukt in de krant Al Arabiya, compleet met de zogezegde bewijzen van het buitenaards karakter van de huidige Amerikaanse regering. Daarbij werd onder andere verwezen naar de onthullingen gedaan door Edward Snowden die een Federal Security Service (FSB) rapport op de kop wist te pikken. Dat er aliens in het spel zijn, werd volgens FARS ook bevestigd door de Canadese ex-minister van Defensie Paul Hellyer, die echter van niets blijkt te weten.