In de Verenigde Staten wordt het deze week een belangrijke week, met heel wat macro-economische cijfers. Er worden onder andere nieuwe cijfergegevens over de vastgoedmarkt bekendgemaakt, evenals de cijfers over de groei van het BBP tijdens het eerste kwartaal.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de Amerikaanse inflatiecijfers. Woensdag geeft Janet Yellen een persconferentie, waar ongetwijfeld meer zal verteld over de huidige economische en monetaire situatie. De vraag is natuurlijk of de FED zal doorgaan met taperen.

In de Verenigde Staten wordt het deze week een belangrijke week, met heel wat macro-economische cijfers. Er worden onder andere nieuwe cijfergegevens over de vastgoedmarkt bekendgemaakt, evenals de cijfers over de groei van het BBP tijdens het eerste kwartaal. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de Amerikaanse inflatiecijfers. Woensdag geeft Janet Yellen een persconferentie, waar ongetwijfeld meer zal verteld over de huidige economische en monetaire situatie. De vraag is natuurlijk of de FED zal doorgaan met taperen.