Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3554 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,59%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs flink hoger, olieprijs ontploft

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1273 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd zelfs fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107 dollar betaald of ruim 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3554 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,59%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs flink hoger, olieprijs ontploft Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1273 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd zelfs fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107 dollar betaald of ruim 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.