Gisteren heeft Twitter de introductieprijs voor de IPO met een verhoogd, terwijl tevens werd aangekondigd dat de inschrijving een dag eerder dan gepland zal afgesloten worden. De interesse voor de beursintroductie is enorm, het is ook de meest opvallende sinds die van Facebook.

Wanneer de 'green shoe' van 10,50 miljoen aandelen wordt uitgeoefend, zal het bedrijf een totaal bedrag van 2 miljard dollar aandelen naar de beurs gebracht hebben. De markt voor beursintroducties is op Wall Street momenteel rood gloeiend en daar profiteert Twitter nu van.

Gisteren heeft Twitter de introductieprijs voor de IPO met een verhoogd, terwijl tevens werd aangekondigd dat de inschrijving een dag eerder dan gepland zal afgesloten worden. De interesse voor de beursintroductie is enorm, het is ook de meest opvallende sinds die van Facebook. Wanneer de 'green shoe' van 10,50 miljoen aandelen wordt uitgeoefend, zal het bedrijf een totaal bedrag van 2 miljard dollar aandelen naar de beurs gebracht hebben. De markt voor beursintroducties is op Wall Street momenteel rood gloeiend en daar profiteert Twitter nu van.