Restaurantuitbater Bloomin' Brands maakte vandaag een succesvol debuut op Wall Street, op de eerste dag van de notering steeg de koers met ruim 12%.

Euro opnieuw lager

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,236 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,64%, of een stijging met driekwart procent tegenover het slotniveau van dinsdag.

Weinig beweging bij goud en olie

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1612,20 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald, of een daling met ruim een kwart procent ten opzichte van het slot van gisteren.

Restaurantuitbater Bloomin' Brands maakte vandaag een succesvol debuut op Wall Street, op de eerste dag van de notering steeg de koers met ruim 12%.Euro opnieuw lager Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,236 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,64%, of een stijging met driekwart procent tegenover het slotniveau van dinsdag. Weinig beweging bij goud en olie Voor een troy ounce goud werd vanavond 1612,20 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald, of een daling met ruim een kwart procent ten opzichte van het slot van gisteren.