Die stelde enkele jaren geleden al dat de schuldenproblematiek alleen kon opgelost worden door het aanslaan van het spaargeld. Dezelfde klok liet enkele weken geleden het Internationaal Monetair Fonds horen, terwijl ook de Bundesbank zich voorstander toonden van een dergelijke oplossing.

Cyprus weet inmiddels al wat een bail inn is, binnenkort is het mogelijk de beurt aan de inwoners van een ander Europees land. Inwoners van de Oekraïne brengen hun geld haastig in veiligheid voordat het IMF & Co beslissen om er de hand op te leggen. In de komende weken wordt het bang afwachten of we inderdaad het tweede geval van het aanslaan van spaargeld zullen krijgen.

Die stelde enkele jaren geleden al dat de schuldenproblematiek alleen kon opgelost worden door het aanslaan van het spaargeld. Dezelfde klok liet enkele weken geleden het Internationaal Monetair Fonds horen, terwijl ook de Bundesbank zich voorstander toonden van een dergelijke oplossing. Cyprus weet inmiddels al wat een bail inn is, binnenkort is het mogelijk de beurt aan de inwoners van een ander Europees land. Inwoners van de Oekraïne brengen hun geld haastig in veiligheid voordat het IMF & Co beslissen om er de hand op te leggen. In de komende weken wordt het bang afwachten of we inderdaad het tweede geval van het aanslaan van spaargeld zullen krijgen.