Maar het is niet allemaal kommer en kwel in de Verenigde Staten. De investeringen in software en machines blijven sterk, zoals trouwens bleek uit de resultaten die de bedrijven uit deze sectoren bekendmaakten.

Onder andere Caterpillar en Microsoft maakten relatief gezien goede resultaten bekend. Deze bedrijven profiteerden echter van de zwakke dollar, waardoor de verkopen overzee in de lift zaten.

Of software en machines sterk gaan blijven, valt echter nog te betwijfelen. In de Verenigde Staten zijn de economische vooruitzichten 'hoogst onzeker', zoals FED-voorzitter Ben Bernanke het uitdrukte. Ook buiten de VS dreigt er echter een groeivertraging.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel in de Verenigde Staten. De investeringen in software en machines blijven sterk, zoals trouwens bleek uit de resultaten die de bedrijven uit deze sectoren bekendmaakten. Onder andere Caterpillar en Microsoft maakten relatief gezien goede resultaten bekend. Deze bedrijven profiteerden echter van de zwakke dollar, waardoor de verkopen overzee in de lift zaten. Of software en machines sterk gaan blijven, valt echter nog te betwijfelen. In de Verenigde Staten zijn de economische vooruitzichten 'hoogst onzeker', zoals FED-voorzitter Ben Bernanke het uitdrukte. Ook buiten de VS dreigt er echter een groeivertraging.