Ashley Abdo, Managing Director The Gores Group, stelde het volgende: "The Gores Group, via haar verbonden onderneming Real Holdings LLC, is tevreden een integraal deel te zijn geweest van RealDolmen gedurende de afgelopen zes jaar. We hebben RealDolmen door de integratie begeleid naar een welvarende positie. We zijn verheugd andere lange termijn beleggers binnen de groep van RealDolmen aandeelhouders te brengen. Het bedrijf staat er goed voor en is in een uitstekende positie om te in te spelen op een verbetering van de economie."

Dimitri Duffeleer, Managing Director van QuaeroQ cvba, verklaarde: "We kijken er naar uit om lange termijn beleggers te zijn van RealDolmen. We ondersteunen de business strategie en hebben vertrouwen in het management team om duurzame groei op basis van operationele uitmuntendheid te verwezenlijken. We geloven dat RealDolmen goed gepositioneerd is om haar marktpositie als lokale leverancier van geïntegreerde IT-oplossingen voor de grote lokale bedrijven en de publieke sector verder te versterken. We kijken er naar uit om de medewerkers van het bedrijf in dit streven te ondersteunen."

Ashley Abdo, Managing Director The Gores Group, stelde het volgende: "The Gores Group, via haar verbonden onderneming Real Holdings LLC, is tevreden een integraal deel te zijn geweest van RealDolmen gedurende de afgelopen zes jaar. We hebben RealDolmen door de integratie begeleid naar een welvarende positie. We zijn verheugd andere lange termijn beleggers binnen de groep van RealDolmen aandeelhouders te brengen. Het bedrijf staat er goed voor en is in een uitstekende positie om te in te spelen op een verbetering van de economie." Dimitri Duffeleer, Managing Director van QuaeroQ cvba, verklaarde: "We kijken er naar uit om lange termijn beleggers te zijn van RealDolmen. We ondersteunen de business strategie en hebben vertrouwen in het management team om duurzame groei op basis van operationele uitmuntendheid te verwezenlijken. We geloven dat RealDolmen goed gepositioneerd is om haar marktpositie als lokale leverancier van geïntegreerde IT-oplossingen voor de grote lokale bedrijven en de publieke sector verder te versterken. We kijken er naar uit om de medewerkers van het bedrijf in dit streven te ondersteunen."