De totale kadastrale oppervlakte van deze site bedraagt 11 ha 25 a 44 ca. Intervest Retail heeft een principieel akkoord bereikt om de gronden en resterende gebouwen te desinvesteren voor een bedrag van € 7,2 miljoen.

Deze verkoopwaarde ligt fractioneel hoger dan de taxatiewaarde (aan reële waarde) op 30 september 2009.

Ingeval de bestaande plannen voor de realisatie van het winkelcentrum binnen een termijn van 30 maanden zouden worden aangevat door de koper, dan zal Intervest Retail een bijkomende vergoeding bekomen voor de eerder door haar gemaakte projectontwikkelingskosten.

Bij volledige realisatie van het eerder geplande winkelcentrum zal deze bijkomende vergoeding maximaal € 1,2 miljoen bedragen. De identiteit van de koper kan momenteel nog niet worden meegedeeld.

De uiteindelijke koper zal immers pas gekend zijn na de afhandeling van de bestaande voorkooprechten van meerdere partijen. Deze voorkooprechten werden inmiddels aangeboden aan de betrokken partijen.

De totale kadastrale oppervlakte van deze site bedraagt 11 ha 25 a 44 ca. Intervest Retail heeft een principieel akkoord bereikt om de gronden en resterende gebouwen te desinvesteren voor een bedrag van € 7,2 miljoen. Deze verkoopwaarde ligt fractioneel hoger dan de taxatiewaarde (aan reële waarde) op 30 september 2009. Ingeval de bestaande plannen voor de realisatie van het winkelcentrum binnen een termijn van 30 maanden zouden worden aangevat door de koper, dan zal Intervest Retail een bijkomende vergoeding bekomen voor de eerder door haar gemaakte projectontwikkelingskosten. Bij volledige realisatie van het eerder geplande winkelcentrum zal deze bijkomende vergoeding maximaal € 1,2 miljoen bedragen. De identiteit van de koper kan momenteel nog niet worden meegedeeld. De uiteindelijke koper zal immers pas gekend zijn na de afhandeling van de bestaande voorkooprechten van meerdere partijen. Deze voorkooprechten werden inmiddels aangeboden aan de betrokken partijen.