Daarnaast worden daken van logistieke centra aangewend voor de opwekking van stroom door middel van zonneceltechnologie.

Intervest Offices is met haar energieleverancier Electrabel een contract aangegaan om per 1 juni 2009 groene stroom (AlpEnergie) af te nemen.

Door het multi-tenant karakter van haar kantoorportefeuille is zij bij uitstek in staat om een leidende rol te spelen in het energieverbruik van de gemeenschappelijke voorzieningen en installaties.

De condities van het nieuwe contract zijn dermate aantrekkelijk dat een kostenbesparing kan gerealiseerd worden van gemiddeld meer dan 10% (afhankelijk van het verbruik).

Deze kostenbesparing komt ten goede van de huurders door lagere gemeenschappelijke lasten bij een zelfde verbruik.

Naast afname van groene stroom zal dit jaar een begin worden gemaakt met het opwekken van dergelijke klimaatneutrale energie door het plaatsen van zonnepanelen op de daken van een drietal logistieke gebouwen.

Dit betreft de objecten in Boom (Industrieweg 18), Puurs (Veurstraat 91) en Wommelgem (Koralenhoeve 25). Het betreft in totaliteit circa 88.000 m² dakoppervlakte die zal uitgerust worden met zonnepanelen.

Daarnaast worden daken van logistieke centra aangewend voor de opwekking van stroom door middel van zonneceltechnologie. Intervest Offices is met haar energieleverancier Electrabel een contract aangegaan om per 1 juni 2009 groene stroom (AlpEnergie) af te nemen. Door het multi-tenant karakter van haar kantoorportefeuille is zij bij uitstek in staat om een leidende rol te spelen in het energieverbruik van de gemeenschappelijke voorzieningen en installaties. De condities van het nieuwe contract zijn dermate aantrekkelijk dat een kostenbesparing kan gerealiseerd worden van gemiddeld meer dan 10% (afhankelijk van het verbruik). Deze kostenbesparing komt ten goede van de huurders door lagere gemeenschappelijke lasten bij een zelfde verbruik. Naast afname van groene stroom zal dit jaar een begin worden gemaakt met het opwekken van dergelijke klimaatneutrale energie door het plaatsen van zonnepanelen op de daken van een drietal logistieke gebouwen. Dit betreft de objecten in Boom (Industrieweg 18), Puurs (Veurstraat 91) en Wommelgem (Koralenhoeve 25). Het betreft in totaliteit circa 88.000 m² dakoppervlakte die zal uitgerust worden met zonnepanelen.