Met deze term willen technologiekenners aanduiden dat meer en meer gebruikstoestellen met het internet verbonden zullen

zijn.

Tot op heden zijn we vooral met onze computers verbonden met het internet. Maar sinds de komst van tablets en smartphones kunnen we ook via die toestellen mobiel verbonden zijn met het wereldwijde web.

Daar komen in de toekomst volgens analisten o.a. auto's, koelkasten en andere huishoudtoestellen bij die met het internet verbonden zullen zijn.

Hierdoor moet het leven van consumenten en bedrijven efficiënter en gemakkelijker verlopen. Om al die informatie vlot te laten verlopen op de informatiesnelweg zal er natuurlijk behoefte zijn aan performante netwerken.

Precies daar mikt Cisco als netwerkspecialist op. Cisco verwacht dat er tegen 2020 zo'n 50 miljard "dingen" (of "things") met het internet verbonden.

Cisco streeft ernaar de infrastructuur te ontwikkellen om de verschillende verbindingen mogelijk te maken.

Hiervoor richtte Cisco reeds een nieuwe bedrijfsdivisie op om zich hierop maximaal voor te bereiden.

Deze nieuwe ontwikkeling kan een belangrijke koerskatalysator worden voor Cisco op lange termijn.

Wel zal de groep de concurrentie met Alcatel-Lucent, Hewlett-Packard en Juniper Networks moeten aangaan. Van Herck heeft een advies houden.

Met deze term willen technologiekenners aanduiden dat meer en meer gebruikstoestellen met het internet verbonden zullen zijn. Tot op heden zijn we vooral met onze computers verbonden met het internet. Maar sinds de komst van tablets en smartphones kunnen we ook via die toestellen mobiel verbonden zijn met het wereldwijde web. Daar komen in de toekomst volgens analisten o.a. auto's, koelkasten en andere huishoudtoestellen bij die met het internet verbonden zullen zijn. Hierdoor moet het leven van consumenten en bedrijven efficiënter en gemakkelijker verlopen. Om al die informatie vlot te laten verlopen op de informatiesnelweg zal er natuurlijk behoefte zijn aan performante netwerken. Precies daar mikt Cisco als netwerkspecialist op. Cisco verwacht dat er tegen 2020 zo'n 50 miljard "dingen" (of "things") met het internet verbonden. Cisco streeft ernaar de infrastructuur te ontwikkellen om de verschillende verbindingen mogelijk te maken. Hiervoor richtte Cisco reeds een nieuwe bedrijfsdivisie op om zich hierop maximaal voor te bereiden. Deze nieuwe ontwikkeling kan een belangrijke koerskatalysator worden voor Cisco op lange termijn. Wel zal de groep de concurrentie met Alcatel-Lucent, Hewlett-Packard en Juniper Networks moeten aangaan. Van Herck heeft een advies houden.