Doug Casey waarschuwde in een interview met Casey Research uitgever Louis James dat spaarders en beleggers met een groot kapitaal maar beter de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. De Cyprus-crisis heeft aangetoond dat zij op de eerste plaats geviseerd worden.

Een internationale spreiding van het spaargeld lijkt geen overbodige luxe, waarbij beter niet te lang wordt gewacht. Een ingreep van de overheden zal plots en onverwacht komen, waarbij onmogelijk te voorspellen valt welk land als volgende een raid op onze spaarcenten plant.

Doug Casey waarschuwde in een interview met Casey Research uitgever Louis James dat spaarders en beleggers met een groot kapitaal maar beter de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. De Cyprus-crisis heeft aangetoond dat zij op de eerste plaats geviseerd worden. Een internationale spreiding van het spaargeld lijkt geen overbodige luxe, waarbij beter niet te lang wordt gewacht. Een ingreep van de overheden zal plots en onverwacht komen, waarbij onmogelijk te voorspellen valt welk land als volgende een raid op onze spaarcenten plant.