De Amerikaanse centrale bank zal minder bedrijfsobligaties inkopen, waarbij mag aangenomen worden dat het programma voor de inkoop van de eigen aandelen in november zal stopgezet worden. Volgens Juvyns kan op dat punt de rente voorzichtig beginnen te stijgen.

Maar zelfs dan zullen de centrale banken, inclusief de Amerikaanse, klaar staan om in te grijpen als de economie tekenen van vertraging vertoont. Juvyns verwacht overigens dat ook de economie in Europa en in de groeimarkten zullen blijven groeien, waardoor de internationale beurzen kunnen blijven presteren.

De Amerikaanse centrale bank zal minder bedrijfsobligaties inkopen, waarbij mag aangenomen worden dat het programma voor de inkoop van de eigen aandelen in november zal stopgezet worden. Volgens Juvyns kan op dat punt de rente voorzichtig beginnen te stijgen. Maar zelfs dan zullen de centrale banken, inclusief de Amerikaanse, klaar staan om in te grijpen als de economie tekenen van vertraging vertoont. Juvyns verwacht overigens dat ook de economie in Europa en in de groeimarkten zullen blijven groeien, waardoor de internationale beurzen kunnen blijven presteren.