Van paniekreacties is echter geen sprake, hoewel het rendement op de 10-jarige staatsobligatie nog steeds op het hoogste niveau in meer dan drie weken moet gesitueerd worden. Gisteren bedroeg het rendement 3,02%, na het bereiken van een piek op 3,07% maandag.

Bemoedigend is anderzijds dan weer dat gisteren het rendement op de 10-jarige zo goed als stabiel bleef. Van panieksituaties rond de Belgische staatsschulden is dus zeker geen sprake.

Daar zou echter verandering in kunnen komen wanneer onze politici er maar niet in slagen om een regering te vormen. Overigens verloopt ook de vorming van een regering in Nederland niet van een leien dakje.

Van paniekreacties is echter geen sprake, hoewel het rendement op de 10-jarige staatsobligatie nog steeds op het hoogste niveau in meer dan drie weken moet gesitueerd worden. Gisteren bedroeg het rendement 3,02%, na het bereiken van een piek op 3,07% maandag. Bemoedigend is anderzijds dan weer dat gisteren het rendement op de 10-jarige zo goed als stabiel bleef. Van panieksituaties rond de Belgische staatsschulden is dus zeker geen sprake. Daar zou echter verandering in kunnen komen wanneer onze politici er maar niet in slagen om een regering te vormen. Overigens verloopt ook de vorming van een regering in Nederland niet van een leien dakje.