De managing director van SPDR Exchange Traded Funds Asia Pacific bij State Street Global Advisors stelt vast dat exchange-traded producten op goud de snelst groeiend producten zijn dat hij in huis heeft.

Ook de exchange-traded fondsen iShares Gold Trust en Silver Trust van BlackRock mogen zich in een grote populariteit verheugen. Volgens BlackRock is vooral de vraag naar zilver enorm gestegen.

Zilver in exchange-traded fondsen is gestegen tot het recordniveau van 15.509,54 ton, zo blijkt uit cijfers verstrekt door Bloomberg. Dit jaar is de zilverprijs al met 30% gestegen, waarbij op 11 april een piek werd bereikt op 41,9525 dollar.

De managing director van SPDR Exchange Traded Funds Asia Pacific bij State Street Global Advisors stelt vast dat exchange-traded producten op goud de snelst groeiend producten zijn dat hij in huis heeft. Ook de exchange-traded fondsen iShares Gold Trust en Silver Trust van BlackRock mogen zich in een grote populariteit verheugen. Volgens BlackRock is vooral de vraag naar zilver enorm gestegen. Zilver in exchange-traded fondsen is gestegen tot het recordniveau van 15.509,54 ton, zo blijkt uit cijfers verstrekt door Bloomberg. Dit jaar is de zilverprijs al met 30% gestegen, waarbij op 11 april een piek werd bereikt op 41,9525 dollar.