De crisis is echter allesbehalve achter de rug, ze is beweeglijker dan ooit en verplaatst zich van het ene land naar het andere. De groeimarkten zijn weer even tot rust gekomen, maar in de verte rommelt het nu in Japan én in China. De Japanse economie blijkt nog altijd geen vaste grond onder de voeten te hebben.

In China neemt de kredietzeepbel steeds verontrustendere vormen aan. Er zijn interessante tijden op komst: de crisis is een draak met negen kopen die telkens op andere plaatsen opduikt. Het gevolg is echter dat het vertrouwen in de regeringsleiders zowat overal zo goed als opgebruikt raakt, uiteindelijk zal niemand hen nog geloven. Wat zware politieke gevolgen kan hebben.

De crisis is echter allesbehalve achter de rug, ze is beweeglijker dan ooit en verplaatst zich van het ene land naar het andere. De groeimarkten zijn weer even tot rust gekomen, maar in de verte rommelt het nu in Japan én in China. De Japanse economie blijkt nog altijd geen vaste grond onder de voeten te hebben. In China neemt de kredietzeepbel steeds verontrustendere vormen aan. Er zijn interessante tijden op komst: de crisis is een draak met negen kopen die telkens op andere plaatsen opduikt. Het gevolg is echter dat het vertrouwen in de regeringsleiders zowat overal zo goed als opgebruikt raakt, uiteindelijk zal niemand hen nog geloven. Wat zware politieke gevolgen kan hebben.