Eerst en vooral werd een langetermijnweerstandslijn opwaarts doorbroken. Daarnaast wordt op dit ogenblik een weerstandslijn getest die de toppen van 2003, 2007 en 2011 met elkaar verbindt.

De koers aarzelt op dit ogenblik nog even om opwaarts uit te breken. Maar in een gunstig beursklimaat kan een opwaartse uitbraak niet lang meer op zich laten wachten. Bij een uitbraak verwacht Van Herck een hertest van de top van 2011 op 9,73 euro.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck hoe de koers al een jaar in een stijgend trendkanaal beweegt. De koers kende de afgelopen weken een kleine correctie die zich via een horizontaal consolidatiepatroon manifesteerde.

Ook hier lijkt een opwaartse uitbraak nog slechts een kwestie van tijd te zijn. Zolang het aandeel in zijn stijgend trendkanaal blijft, is er geen reden om de stijgende trend als voorbij te verklaren.

Eerst en vooral werd een langetermijnweerstandslijn opwaarts doorbroken. Daarnaast wordt op dit ogenblik een weerstandslijn getest die de toppen van 2003, 2007 en 2011 met elkaar verbindt. De koers aarzelt op dit ogenblik nog even om opwaarts uit te breken. Maar in een gunstig beursklimaat kan een opwaartse uitbraak niet lang meer op zich laten wachten. Bij een uitbraak verwacht Van Herck een hertest van de top van 2011 op 9,73 euro. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck hoe de koers al een jaar in een stijgend trendkanaal beweegt. De koers kende de afgelopen weken een kleine correctie die zich via een horizontaal consolidatiepatroon manifesteerde. Ook hier lijkt een opwaartse uitbraak nog slechts een kwestie van tijd te zijn. Zolang het aandeel in zijn stijgend trendkanaal blijft, is er geen reden om de stijgende trend als voorbij te verklaren.