Op de weekgrafiek zien we volgens Van Herck de grote koersbewegingen van het KBC-aandeel sinds 2007. Van Herck laat de grafiek voor zichzelf spreken maar wie de RSI-indicator als leidraad nam, zag de oververkochte toestand eind 2008/begin 2009 en eind 2011.

Door de koerscorrectie van de afgelopen maanden is de RSI-indicator op de weekgrafiek opnieuw afgezakt naar de oververkochte zone.

Hierdoor neemt de kans op een hervatting van de stijgende trend toe. Van Herck heeft een koopadvies voor KBC, dat een interessante opportuniteit op korte termijn biedt.

Op de weekgrafiek zien we volgens Van Herck de grote koersbewegingen van het KBC-aandeel sinds 2007. Van Herck laat de grafiek voor zichzelf spreken maar wie de RSI-indicator als leidraad nam, zag de oververkochte toestand eind 2008/begin 2009 en eind 2011. Door de koerscorrectie van de afgelopen maanden is de RSI-indicator op de weekgrafiek opnieuw afgezakt naar de oververkochte zone. Hierdoor neemt de kans op een hervatting van de stijgende trend toe. Van Herck heeft een koopadvies voor KBC, dat een interessante opportuniteit op korte termijn biedt.