De overeenkomst omvat daarnaast verbeteringen aan de unieke "Predict"™ service van DPD, die afzenders garandeert dat hun pakjes binnen 2 uur worden geleverd.

DPD, onderdeel van de Groep GeoPost - een 100% dochteronderneming van La Poste -, is de tweede grootste dienstverlener op het gebied van pakketverzendingen in Europa en marktleider in Ierland.

Het contract met Zetes betreft de levering en de implementatie van een ePOD-oplossing (elektronische Proof of Delivery). Concreet worden de chauffeurs van DPD die de pakjes bezorgen, met de nieuwe technologie op een Honeywell 99EX mobiel apparaat uitgerust.

DPD schreef een offerteaanvraag uit en ontving voorstellen van POD-specialisten uit heel Europe. Zetes werd in de shortlist opgenomen en sleepte het contract uiteindelijk in de wacht omdat het bedrijf een concurrentieel voordeel biedt op basis van zijn ruime ervaring met de pakjesmarkt in Ierland en in heel Europa sinds meer dan 30 jaar, zijn unieke POD-oplossing en zijn serviceaanbod.

800 Afleveraars in Ierland zullen gebruik maken van de oplossing van Zetes en kunnen rekenen op de steun van de helpdesk van Zetes Ireland en servicecenters in Dublin en Limerick.

De overeenkomst omvat daarnaast verbeteringen aan de unieke "Predict"™ service van DPD, die afzenders garandeert dat hun pakjes binnen 2 uur worden geleverd. DPD, onderdeel van de Groep GeoPost - een 100% dochteronderneming van La Poste -, is de tweede grootste dienstverlener op het gebied van pakketverzendingen in Europa en marktleider in Ierland. Het contract met Zetes betreft de levering en de implementatie van een ePOD-oplossing (elektronische Proof of Delivery). Concreet worden de chauffeurs van DPD die de pakjes bezorgen, met de nieuwe technologie op een Honeywell 99EX mobiel apparaat uitgerust. DPD schreef een offerteaanvraag uit en ontving voorstellen van POD-specialisten uit heel Europe. Zetes werd in de shortlist opgenomen en sleepte het contract uiteindelijk in de wacht omdat het bedrijf een concurrentieel voordeel biedt op basis van zijn ruime ervaring met de pakjesmarkt in Ierland en in heel Europa sinds meer dan 30 jaar, zijn unieke POD-oplossing en zijn serviceaanbod. 800 Afleveraars in Ierland zullen gebruik maken van de oplossing van Zetes en kunnen rekenen op de steun van de helpdesk van Zetes Ireland en servicecenters in Dublin en Limerick.