Het meest hoopgevend is dat de bedrijven opnieuw beginnen te investeren in computers. Veel bedrijven hadden namelijk gereageerd op de crisis door investeringen uit te stellen.

Daardoor was de computersector één van de laatste segmenten van de technologiemarkt waar het herstel zich nog niet had doorgezet. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen.

CEO Paul Otellini is van mening dat het in veel gevallen goedkoper is om een nieuwe pc te kopen dan een oudere machine te laten herstellen.

Otellini had eerder al voorspeld dat de computermarkt een bodem had bereikt en die voorspelling lijkt nu uit te komen.

Het meest hoopgevend is dat de bedrijven opnieuw beginnen te investeren in computers. Veel bedrijven hadden namelijk gereageerd op de crisis door investeringen uit te stellen. Daardoor was de computersector één van de laatste segmenten van de technologiemarkt waar het herstel zich nog niet had doorgezet. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. CEO Paul Otellini is van mening dat het in veel gevallen goedkoper is om een nieuwe pc te kopen dan een oudere machine te laten herstellen. Otellini had eerder al voorspeld dat de computermarkt een bodem had bereikt en die voorspelling lijkt nu uit te komen.