De omzet kwam uit op USD 12,8 miljard tegenover een omzet van USD 13,5 miljard in dezelfde periode vorig jaar.

De omzet voor de pc-chips daalde met 7% naar USD 8,1 miljard in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

De divisie voor serverprocessors verdiende USD 2,7 miljard, een toename van 6% ten opzichte van het eerste kwartaal, maar presteerde vlak in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

De onderneming behaalde een bedrijfsresultaat van USD 2,7 miljard.

Voor het derde kwartaal verwacht het management een omzet van USD 13,0 miljard tot USD 14,0 miljard. Dit zou een groei van 5% indiceren.

Intel verwacht voor het volledige jaar geen omzetgroei, terwijl eerder werd gerekend op een voorzichtige groei. Daardoor verlaagt ABN Amro de verwachtingen voor de korte termijn voor het bedrijf.

De omzet kwam uit op USD 12,8 miljard tegenover een omzet van USD 13,5 miljard in dezelfde periode vorig jaar. De omzet voor de pc-chips daalde met 7% naar USD 8,1 miljard in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De divisie voor serverprocessors verdiende USD 2,7 miljard, een toename van 6% ten opzichte van het eerste kwartaal, maar presteerde vlak in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De onderneming behaalde een bedrijfsresultaat van USD 2,7 miljard. Voor het derde kwartaal verwacht het management een omzet van USD 13,0 miljard tot USD 14,0 miljard. Dit zou een groei van 5% indiceren. Intel verwacht voor het volledige jaar geen omzetgroei, terwijl eerder werd gerekend op een voorzichtige groei. Daardoor verlaagt ABN Amro de verwachtingen voor de korte termijn voor het bedrijf.