De boosdoener is uiteraard Intel, dat gisteren na het sluiten van de beurs met bijzonder zwakke vooruitzichten kwam. De analisten hebben bovendien hun twijfels over de investeringsplannen van de chipproducent. De koers van Intel moet inmiddels 6% inleveren.

General Electric maakte wel meevallende resultaten bekend, dankzij een sterke vraag vanuit China. In de Verenigde Staten was de vraag maar zus en zo en ook in Europa is van een bloeiperiode zeker geen sprake. GE heeft zich meer en meer op energie toegespitst en die aanpak lijkt te lonen.

De boosdoener is uiteraard Intel, dat gisteren na het sluiten van de beurs met bijzonder zwakke vooruitzichten kwam. De analisten hebben bovendien hun twijfels over de investeringsplannen van de chipproducent. De koers van Intel moet inmiddels 6% inleveren. General Electric maakte wel meevallende resultaten bekend, dankzij een sterke vraag vanuit China. In de Verenigde Staten was de vraag maar zus en zo en ook in Europa is van een bloeiperiode zeker geen sprake. GE heeft zich meer en meer op energie toegespitst en die aanpak lijkt te lonen.