Bij vier toeleveranciers van equipment aan de sector van de halfgeleiders zou er zelfs sprake zijn van een winstdaling met meer dan 50%, zo blijkt uit een rondvraag gedaan door Thomson Reuters bij de analisten die de sector van semiconductoren op de voet volgen.

Texas Instruments kwam met een winstwaarschuwing voor het vierde kwartaal, evenals Applied Materials. De winstwaarschuwing van TI dateert al van enkele weken geleden, waarbij het bedrijf verwees naar de kosten verbonden aan een reorganisatie.

Bij vier toeleveranciers van equipment aan de sector van de halfgeleiders zou er zelfs sprake zijn van een winstdaling met meer dan 50%, zo blijkt uit een rondvraag gedaan door Thomson Reuters bij de analisten die de sector van semiconductoren op de voet volgen. Texas Instruments kwam met een winstwaarschuwing voor het vierde kwartaal, evenals Applied Materials. De winstwaarschuwing van TI dateert al van enkele weken geleden, waarbij het bedrijf verwees naar de kosten verbonden aan een reorganisatie.