Daarnaast zijn natuurlijk ook de resultaten van JP Morgan Chase morgen de moeite waard. Maandag is vervolgens een halve rustdag, zonder grote namen op de agenda.

Vanaf volgende week dinsdag komt de stroom bedrijfsresultaten definitief op gang, met onder andere de cijfers van Citigroup en IBM. In Europa wordt woensdag uitgekeken aar de resultaten van ASML.

Vrijdag wordt voor de Brusselse beurs de dag van de omzetcijfers, met onder andere omzetpublicatie van Arseus, Deceuninck en Delhaize. Buiten eigen land komt ook de Nederlandse distributieketen Ahold met omzetcijfers.

Daarnaast zijn natuurlijk ook de resultaten van JP Morgan Chase morgen de moeite waard. Maandag is vervolgens een halve rustdag, zonder grote namen op de agenda. Vanaf volgende week dinsdag komt de stroom bedrijfsresultaten definitief op gang, met onder andere de cijfers van Citigroup en IBM. In Europa wordt woensdag uitgekeken aar de resultaten van ASML. Vrijdag wordt voor de Brusselse beurs de dag van de omzetcijfers, met onder andere omzetpublicatie van Arseus, Deceuninck en Delhaize. Buiten eigen land komt ook de Nederlandse distributieketen Ahold met omzetcijfers.