Het meest verrassende aan de vooruitzichten zijn de voorgenomen investeringen ter waarde van USD 13 miljard. Dit is erg hoog voor een bedrijf dat actief is in een krimpende markt. De vraag die opdoemt is of het bedrijf investeert in een nieuw business model en aan het transformeren is naar een productiebedrijf.

Ondanks een aantrekkelijke waardering en een solide financiële positie blijft ABN Amro voorzichtig met het aandeel. PC's blijven belangrijk voor Intel en het ontbreekt het bedrijf aan een duidelijke langetermijnstrategie.

Het meest verrassende aan de vooruitzichten zijn de voorgenomen investeringen ter waarde van USD 13 miljard. Dit is erg hoog voor een bedrijf dat actief is in een krimpende markt. De vraag die opdoemt is of het bedrijf investeert in een nieuw business model en aan het transformeren is naar een productiebedrijf. Ondanks een aantrekkelijke waardering en een solide financiële positie blijft ABN Amro voorzichtig met het aandeel. PC's blijven belangrijk voor Intel en het ontbreekt het bedrijf aan een duidelijke langetermijnstrategie.