Krzanich en andere Intel-topmanagers hebben nieuwe hardware en software-developertools aangekondigd, previews gegeven van nieuwe Intel-technologieën, en nieuwe producten in diverse technologiesegmenten aangekondigd.

"Met ons gevarieerde productportfolio en developertools omvatten we belangrijke groeisegmenten, besturingssystemen en verschijningsvormen. Daarmee bieden we hardware- en software-developers nieuwe manieren om te groeien en de mogelijkheid om flexibel te zijn in hun ontwerpen," zegt Intel-CEO Brian Krzanich. "Alles wat smart en connected is, werkt het beste met Intel."

Krzanich en andere Intel-topmanagers hebben nieuwe hardware en software-developertools aangekondigd, previews gegeven van nieuwe Intel-technologieën, en nieuwe producten in diverse technologiesegmenten aangekondigd. "Met ons gevarieerde productportfolio en developertools omvatten we belangrijke groeisegmenten, besturingssystemen en verschijningsvormen. Daarmee bieden we hardware- en software-developers nieuwe manieren om te groeien en de mogelijkheid om flexibel te zijn in hun ontwerpen," zegt Intel-CEO Brian Krzanich. "Alles wat smart en connected is, werkt het beste met Intel."