Na he slot van de beurs maakten Yahoo en Intel de resultaten over het meest recente kwartaal bekend. Beide aandelen deden het beter dan verwacht, maar konden met de kwartaalcijfers toch niet echt bekoren. De koersen van zowel Intel als Yahoo bleven dicht bij huis.

Euro kan kaap van 1,23 dollar niet ronden

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, waarbij de kaap van 1,23 dollar niet kon worden gerond. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2292 dollar betaald, of minder een kwart procent meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,501%, wat neerkomt op een stijging met ruim 2%.

Olie duurder, goud weer wat goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1582 dollar betaald, of nogmaals minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 93 dollar betaald. Dat is een forse stijging ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Na he slot van de beurs maakten Yahoo en Intel de resultaten over het meest recente kwartaal bekend. Beide aandelen deden het beter dan verwacht, maar konden met de kwartaalcijfers toch niet echt bekoren. De koersen van zowel Intel als Yahoo bleven dicht bij huis. Euro kan kaap van 1,23 dollar niet ronden Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, waarbij de kaap van 1,23 dollar niet kon worden gerond. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2292 dollar betaald, of minder een kwart procent meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,501%, wat neerkomt op een stijging met ruim 2%. Olie duurder, goud weer wat goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1582 dollar betaald, of nogmaals minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 93 dollar betaald. Dat is een forse stijging ten opzichte van het slotniveau van gisteren.