Deze investering wordt gedaan door het aankopen van 4 procent van ASMI's totale aandelenpakket, gebaseerd op ongeveer 54 miljoen uitstaande aandelen.

ASMI loopt voorop bij het onderzoeken, ontwikkelen, produceren, verkopen en ondersteunen van apparatuur en materialen die gebruikt worden om halfgeleiderproducten te produceren.

De onderneming levert productieoplossingen voor het bewerken van wafers en voor assemblage van halfgeleiderproducten. De geavanceerde technologieën van het bedrijf, die voldoen aan de belangrijkste criteria van de International Technology Roadmap for Semiconductors, spelen een belangrijke rol bij het in stand
houden van de Wet van Moore.

Deze investering wordt gedaan door het aankopen van 4 procent van ASMI's totale aandelenpakket, gebaseerd op ongeveer 54 miljoen uitstaande aandelen.ASMI loopt voorop bij het onderzoeken, ontwikkelen, produceren, verkopen en ondersteunen van apparatuur en materialen die gebruikt worden om halfgeleiderproducten te produceren. De onderneming levert productieoplossingen voor het bewerken van wafers en voor assemblage van halfgeleiderproducten. De geavanceerde technologieën van het bedrijf, die voldoen aan de belangrijkste criteria van de International Technology Roadmap for Semiconductors, spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van de Wet van Moore.