Het instorten van Europa zal de ganse wereld beïnvloeden en in de visie van Kirsh zal Europa instorten omdat de huidige situatie gewoonweg niet houdbaar is. Welke conclusie moet de belegger hieruit trekken? Hij moet op de eerste plaats obligaties mijden, want die zijn gewoon synoniem voor geld.

Zijn voorkeur gaat uit naar meer tastbare zaken, zoals bijvoorbeeld kunst. Het probleem bij het kopen van kunst is dat daar enige kennis voor is vereist. Wie in kunst wil beleggen, moet dan ook steeds beroep op een specialist ter zake. Ook over aandelen is Kirsh niet bijster enthousiast, maar hij gelooft dat die bij gebrek aan alternatieven veel beter zullen standhouden dan obligaties.

Het instorten van Europa zal de ganse wereld beïnvloeden en in de visie van Kirsh zal Europa instorten omdat de huidige situatie gewoonweg niet houdbaar is. Welke conclusie moet de belegger hieruit trekken? Hij moet op de eerste plaats obligaties mijden, want die zijn gewoon synoniem voor geld. Zijn voorkeur gaat uit naar meer tastbare zaken, zoals bijvoorbeeld kunst. Het probleem bij het kopen van kunst is dat daar enige kennis voor is vereist. Wie in kunst wil beleggen, moet dan ook steeds beroep op een specialist ter zake. Ook over aandelen is Kirsh niet bijster enthousiast, maar hij gelooft dat die bij gebrek aan alternatieven veel beter zullen standhouden dan obligaties.