Vanwege de aanhoudende kwetsbaarheid van de economische groei kan men concluderen dat er fundamentele waarde zit in de yields van staatsobligaties uit opkomende markten.

De mogelijke renteverhogingen die in de koersen zijn ingeprijsd zullen zich immers niet waarschijnlijk voordoen bij onzekere groei.

Bovendien blijven mondiale beleggers hun allocaties verplaatsen van ontwikkelde naar opkomende markten, wat een blijvende steun is onder de waarderingen voor beleggingen in opkomende markten.

Omdat veel beleggers een kleine positie in opkomende markten als vertrekpunt hebben, bieden zwakke markten goede momenten om strategische allocaties voor de lange termijn uit te bouwen, waarbij het verstandig is om wat kruit droog te houden om extra aankopen te doen als de marktvolatiliteit aanhoudt.

Vanwege de aanhoudende kwetsbaarheid van de economische groei kan men concluderen dat er fundamentele waarde zit in de yields van staatsobligaties uit opkomende markten. De mogelijke renteverhogingen die in de koersen zijn ingeprijsd zullen zich immers niet waarschijnlijk voordoen bij onzekere groei. Bovendien blijven mondiale beleggers hun allocaties verplaatsen van ontwikkelde naar opkomende markten, wat een blijvende steun is onder de waarderingen voor beleggingen in opkomende markten. Omdat veel beleggers een kleine positie in opkomende markten als vertrekpunt hebben, bieden zwakke markten goede momenten om strategische allocaties voor de lange termijn uit te bouwen, waarbij het verstandig is om wat kruit droog te houden om extra aankopen te doen als de marktvolatiliteit aanhoudt.