Het 1weeks gemiddelde toonde 0,43 maal zoveel verkopers als kopers in eigen aandelen bij de traditionele bedrijven en 0,52 maal zoveel verkopers als kopers bij de technologiebedrijven.

Het 8weeks gemiddelde van de technologie-insiderverkopen toonde 0,78 maal zoveel verkopers als kopers in eigen aandelen.
Verschillende sentimentsindicatoren tonen volgens P&B Invest een recordniveau aan pessimisme onder de beleggers.

De insiders daarentegen tonen via hun aankopen van eigen aandelen momenteel een sentiment dat aanleunt tegen het hoogste optimisme van de voorbije 30 jaar.

Het lijkt erop dat twee weken geleden een karakterverandering heeft ingezet in de aandelenmarkten. Een stijging doorheen de komende maanden lijkt P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.

Het 1weeks gemiddelde toonde 0,43 maal zoveel verkopers als kopers in eigen aandelen bij de traditionele bedrijven en 0,52 maal zoveel verkopers als kopers bij de technologiebedrijven.Het 8weeks gemiddelde van de technologie-insiderverkopen toonde 0,78 maal zoveel verkopers als kopers in eigen aandelen. Verschillende sentimentsindicatoren tonen volgens P&B Invest een recordniveau aan pessimisme onder de beleggers. De insiders daarentegen tonen via hun aankopen van eigen aandelen momenteel een sentiment dat aanleunt tegen het hoogste optimisme van de voorbije 30 jaar.Het lijkt erop dat twee weken geleden een karakterverandering heeft ingezet in de aandelenmarkten. Een stijging doorheen de komende maanden lijkt P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.