De bittere realiteit was echter heel anders, de goudprijs zakte door de vloer en de hyperinflationisten stonden met de billen bloot. Maar toch lijkt het te vroeg om het goud al helemaal af te schrijven. Er zijn namelijk signalen die het goud weer wat hoop kunnen geven.

Marc Faber signaleert dat insiders steeds meer goudmijnaandelen kopen. Dat kan twee dingen betekenen: ofwel zijn die goudmijnaandelen spotgoedkoop ofwel verwachten ze een stijging van de goudprijs. Het eerste is alleszins het geval, of het tweede inderdaad zal gebeuren moet nog afgewacht worden.

De bittere realiteit was echter heel anders, de goudprijs zakte door de vloer en de hyperinflationisten stonden met de billen bloot. Maar toch lijkt het te vroeg om het goud al helemaal af te schrijven. Er zijn namelijk signalen die het goud weer wat hoop kunnen geven. Marc Faber signaleert dat insiders steeds meer goudmijnaandelen kopen. Dat kan twee dingen betekenen: ofwel zijn die goudmijnaandelen spotgoedkoop ofwel verwachten ze een stijging van de goudprijs. Het eerste is alleszins het geval, of het tweede inderdaad zal gebeuren moet nog afgewacht worden.