De inkoop van eigen aandelen zal gebeuren binnen de voorwaarden gesteld in de statuten en de machtiging door de Buitengewone Algemene Vergadering van 24 april 2009.

Deze machtiging stelt de Raad van Bestuur in staat om overeenkomstig de vennootschappenwet, haar eigen aandelen in te kopen tot beloop van het maximum aantal voorzien door de wet.

Welgekomen uitbreiding van plannen om eigen aandelen in te kopen

Thomas Deschepper van KBC Securities spreekt van een welgekomen uitbreiding bij Sioen van de plannen om eigen aandelen in te kopen.

Uitgaande van maximum van 10% van de aandelen, spreken we over een bedrag van 14 miljoen euro. Het inkoopprogramma van de eigen aandelen ondersteunt de koers van Sioen. Het advies opbouwen en het koersdoel van 7 euro blijven gehandhaafd.

De inkoop van eigen aandelen zal gebeuren binnen de voorwaarden gesteld in de statuten en de machtiging door de Buitengewone Algemene Vergadering van 24 april 2009. Deze machtiging stelt de Raad van Bestuur in staat om overeenkomstig de vennootschappenwet, haar eigen aandelen in te kopen tot beloop van het maximum aantal voorzien door de wet.Welgekomen uitbreiding van plannen om eigen aandelen in te kopen Thomas Deschepper van KBC Securities spreekt van een welgekomen uitbreiding bij Sioen van de plannen om eigen aandelen in te kopen. Uitgaande van maximum van 10% van de aandelen, spreken we over een bedrag van 14 miljoen euro. Het inkoopprogramma van de eigen aandelen ondersteunt de koers van Sioen. Het advies opbouwen en het koersdoel van 7 euro blijven gehandhaafd.