In elke cyclus breekt er een moment aan dat bedrijven zoveel vertrouwen hebben in eigen kunnen dat de programma's voor stock buy backs opgetrokken worden. De inkoop van eigen aandelen kan echter betekenen dat de koersen op Wall Street een piek hebben bereikt.

Volgens Hochberg gebeurde dat in 1999 en gebeurde dat ook in 2007. De kans is groot dat het ook ditmaal zal gebeuren. De kans is zodoende groot dat we aan de vooravond van een grote correctie staan. De inkoop van eigen aandelen is dus eerder een waarschuwingssignaal dan een positieve indicator, aldus Hochberg.

In elke cyclus breekt er een moment aan dat bedrijven zoveel vertrouwen hebben in eigen kunnen dat de programma's voor stock buy backs opgetrokken worden. De inkoop van eigen aandelen kan echter betekenen dat de koersen op Wall Street een piek hebben bereikt. Volgens Hochberg gebeurde dat in 1999 en gebeurde dat ook in 2007. De kans is groot dat het ook ditmaal zal gebeuren. De kans is zodoende groot dat we aan de vooravond van een grote correctie staan. De inkoop van eigen aandelen is dus eerder een waarschuwingssignaal dan een positieve indicator, aldus Hochberg.